Godišnja nagrada HUB-a za 2014. dodijeljena policijskim službenicima PU zadarske

Drugu uzastopnu godinu policijski službenici PU zadarske dobitnici su godišnje nagrade Hrvatske udruge banaka radi uspješno provedenih kriminalističkih istraživanja kaznenih djela razbojništva izvršenih u poslovnicama banaka.

Zagreb, 5. veljače 2016. - Povodom dodjele godišnje novčane nagrade Hrvatske udruge banaka, namijenjene policijskim službenicima koji su se posebno istaknuli u razrješavanju razbojništava u bankama i drugim novčarskim ustanovama, u sjedištu Udruge u Zagrebu održan je svečani prijem dobitnika ove nagrade, a to su već drugu godinu za redom policijski službenici PU zadarske.

Nagradu Hrvatske udruge banaka ovaj put dobili su policijski službenici Službe kriminalističke policije, I i II policijske postaje te interventne jedinice policije: Željko Pilipović, Zvonko Ivančević, Eugen Babić, Damir Sanković, Marin Jadreško, Ivica Dučić, Joso Maruna, Tomislav Jović, Miroslav Ušljebrka, Jure Ražov, Marinko Klanac, Božidar Galešić, Mario Samirić i Šime Dunatov.

Načelnik Policijske uprave zadarske Neven Paškalin je nagrađenim policajcima uručio zahvalnice te im čestitao na podizanju ugleda policije u zajednici i profesionalnom izvršavanju svojih zadaća, čime su bitno pridonijeli povoljnom stanju sigurnosti,  koje se ogleda i u znatnom smanjenju broja razbojništava u prošloj godini.

Načelnik je istaknuo da nije nikakva slučajnost što su među nagrađenima službenici kriminalističke, temeljne i interventne policije, nego je riječ o rezultatu zajedničkog rada svih službenika na terenu.

Preuzeto sa stranica Ministarstva unutarnjih poslova: http://www.mup.hr/229722/1.aspx

LinkedIn icon